Ponujam poceni vedeževanje

Poceni vedeževanje je namenjeno tebi, ki ti ni vseeno koliko denarja potrošiš za vedeževalske storitve. Saj veš kako izgleda, ko pokličeš na drago 090 linijo. Denar kar gre medtem ko je vprašanje kaj za tvoj denar pravzaprav dobiš. Na koncu meseca pa te lahko preseneti previsok telefonski račun.

Medtem ko se velika večina vedeževalk odloča za drage linije, ki imajo ceno dva evra in več za klice iz Telekom omrežja, sem se odločila, da ti ponudim cenejšo linijo za vedeževanje, za napoved tvoje prihodnosti. Tako boš lahko v miru se vsedla in poklicala na mojo 090 številko.

Če boš za poceni vedeževanje klicala iz Telekomovega omrežja, bo cena pogovora na minuto 1,05 evra skupaj z ddv. To pa je poceni, se strinjaš? Glede na druge linije kje drugje, kjer je cena po 1,99 evra z ddv ali več, je ta cena 1,05 evra zelo zelo ugodna varjanta zate.

Potrebno je omeniti, da je iz drugih omrežij klic malenkost dražji. Podrobnosti o stroških klica iz drugih omrežij si lahko prebereš tukaj.

Zaupaj mi svoje težave. Poslušala te bom in poiskala zate odgovore

poceni vedeževanje na 0907220

Strošek klica za vedeževanje in svetovanje na številko 0907220: iz omrežja Telekom je 1,05 eur/min, iz A1 1,66 eur na min, iz T2 1,50 eur/min in iz Telemach 1.69 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV.  Ponudnik je Gevion d.o.o..

Telefonski pogovor z izkušeno profesionalno vedeževalko ti bo razblinil dvome in ti v srce prinesel srečo. Tisto srečo, ki si jo zaradi ljubezenskih težav in laži v preteklosti izgubila.

Dvomi, hrepenenja, strah zaradi preteklosti … to so vse tiste stvari na katere boš po pogovoru z vedeževalko gredala popolnoma drugače.

Je poceni vedeževanje pravzaprav prava stvar zate?

Ne si misliti, da je vedeževanje na taki liniji zanič, ker je prepoceni to. V bistvu bi lahko postavila še nižjo ceno, pa je nisem. To pa zato, ker je potrebno ceniti vsako delo. Vsako delo ima svoje ceno. In verjamem, da je napoved prihodnosti nekaj kar ima svojo ceno, še posebej če je napoved pravilna.

Morda si misliš, da je najboljše brezplačno vedeževanje. Ja, verjamem da bi vsi radi brezplačno napoved prihodnosti. A to enostavno ne gre. Moje učenje vedeževanja ni bilo brezplačno, računalnik tudi ni bil brezplačen, elektrika tudi ni brezplačnna, pravzaprav vse okoli mene nekaj stane. Tudi ta spletna stran ni brezplačno postavljena na internetu. tako kot tudi ti ne živiš brezplačno. Vse ima svojo ceno, tudi če je cena minimalna. Upam, da razumeš.

Zato dopusti tarotu, da ti preko poceni vedeževanja na telefonu pokaže tvojo prihodnost

Dopusti tarotu, da se mi razpre na mizi in da mi zate pokaže vse smeri tvoje prihodnosti. Vedeževanje s tarotom je lahko tako tvoje najboljše orodje za to, da v življenju nisi neprestano živčna in napeta ampak da svoje razmišljanje po eni strani preklopiš v mirno razmišljanje, po drugi strani pa začneš taktično delovati, da s pomočjo tarota dosežeš v svojem življenju kar največ.

Tako ti ponujam poceni vedeževanje preko telefona ali pa klasično sms vedeževanje ; Sama se odloči in naredi tako kot ti je lažje in ugodneje.