Vedeževanje po telefonu zate

Vedeževanje po telefonu s tarotom je namenjeno tebi, ki te zanima kaj se bo dogajalo v tvoji prihodnosti.

Zaupaj težave tistemu, ki te zna poslušati.

Telefonski pogovor z izkušeno profesionalno vedeževalko z ljubezenskim tarotom ti bo razblinil dvome in ti v srce prinesel srečo. Tisto srečo, ki si jo zaradi ljubezenskih težav in laži v preteklosti izgubila.

Dvomi, hrepenenja, strah zaradi preteklosti … to so vse tiste stvari na katere boš po pogovoru z vedeževalko gredala popolnoma drugače.

Tarot vedeževanje po telefonu je zelo priporočena oblika vedeževanja

Pokliči me in vprašaj. Povedala ti bom vse tisto kar ti bo pomagalo videti in razumeti svojo prihodnost. Tukaj sem zate.

tarot vedeževanje po telefonu 0907220

Strošek klica za vedeževanje in svetovanje na številko 0907220: iz omrežja Telekom je 1,05 eur/min, iz A1 1,66 eur na min, iz T2 1,50 eur/min in iz Telemach 1.69 eur/min. Strošek klica iz drugih omrežij določa vaš operater. Vse cene vsebujejo DDV.  Ponudnik je Gevion d.o.o..

Zakaj izbrati tarot vedeževanje?

Vedeževanje s tarotom je posebna izkušnja. Tarot napove prihodnost bolj kot katerekoli druge karte za vedeževanje. Že že da poznamo tudi vedeževanje iz ciganskih kart a s esama tega ne poslužujem.

Tudi astrološki vpogled je zelo zanimiva stvar, to zagotovo. A sama najraje uporabljam tarot karte, ki so moje zveste spremljevalke že vrsto let. Tarot mi pokaže tvojo preteklost, sedanjost in tvojo prihodnost.

Zato če te zanima kaj se dogaja okoli tebe, kaj je resnica, kaj laž .. vse lahko preveriš s tarotom.

Naj ti zaupam pomemben izrek …

Ne joči, ko sonce zahaja, ker ti bodo solze preprečile, da bi videla čudovite zvezde na nebu.

Tagore

Dopusti tarotu, da se mi razpre na mizi in da mi zate pokaže vse smeri tvoje prihodnosti. Vedeževanje s tarotom je lahko tako tvoje najboljše orodje za to, da v življenju nisi neprestano živčna in napeta ampak da svoje razmišljanje po eni strani preklopiš v mirno razmišljanje, po drugi strani pa začneš taktično delovati, da s pomočjo tarota dosežeš v svojem življenju kar največ.

Če ti ni do tega, da bi me poklicala, lahko preklopiš na zavihek sms vedeževanje zate in mi pošlješ sms. Ravno tako kot po telefonu ti bom pa natipkala odgovore na vprašanja, ki mi jih boš zastavila. Naredi tako kot ti je lažje in ugodneje.

Cenik za klice je objavljen tukaj