SMS vedeževanje zate

Zate, ki ti je pomembna prihodnost, sem pripravila sms vedeževanje. Zagotovo te zanima prihodnost.

Želiš izboljšati svoje življenje?

Bi rada na svoje življenje gledala pozitivno, z zaupanjem, da bo vse se dobro izteklo zate?

Želiš ponovno osvojiti ljubezen, ki ti je spolzela iz rok?

Trpiš zaradi neizpolnjene ljubezni?

Te zanima kaj ti življenje prinaša na področju službe in denarja?

Iščeš poti ven iz kake blokirane situacije, v kateri se nahajaš?

Iščeš rešitve za tvoje težave pa jih kar ne najdeš?

Morda pa te le firbec matra kaj ti imajo karte povedat za tvojo prihodnost?

Tukaj so podati za sms vedeževanje. Napiši vprašanje in mi ga pošlji.

sms vedeževanje TAROT na 3040

Cena poslanega vprašanja se obračuna po ceniku vašega operaterja. Cena vsakega prejetega sms-a (naš odgovor) je 2,49 EUR z DDV. Ponudnik vsebin Gevion d.o.o., ponudnik sms storitev Simpatel d.o.o. Splošni pogoji so objavljeni na www.filipid.si

Kaj je dobro vedeti ko bi rada vstopila v kontakt z menoj preko storitve sms vedeževanja

Vedi, da sem ti na voljo kadarkoli. Zato pošlji sms in počakaj na odgovor. Morda boš morala malenkost počakati, ker me veliko ljudi sprašuje za svojo prihodnost in, kar je tudi dobro vedeti, tudi sama potrebujem nekaj počitka.

Ko boš dobila moj odgovor mi lahko pošlješ nov ss s tvojim sporočilom. Lahko postaviš podvprašanje, lahko vprašaša še kaj ali pa se prepustiš toku energije, ki ti je namejen v obliki informacij, ki jih boš sprejemala preko smsov.

Če imaš prednaročniško kartico potem poskrbi, da boš na telefonu imela dovolj veliko stanje za sprejemanje mojih odgovorov na tvoja postavljena vprašanja. Če tega ne boš imela, potem mojih odgovorov enostavno ne boš mogla sprejeti. Če imaš naročniško številko bo veliko lažje.

Sms vedeževanje je čudovita oblika, čudovita možnost zate, da na enostaven in eleganten način prideš do odgovorov, ki jih potrebuješ.

Če bi rada z menoj stopila v stik preko telefona, potem si oglej vedeževanje po telefonu. Na tebi je katera oblika vedeževanja ti bolj ustreza, torej preko telefonskega klica ali pa preko sms storitve.