Horoskop Lev po mesecih

By | 06/05/2021
horoskop lev po mesecih

Tukaj lahko poslušate mesečni horoskop Lev po mesecih. Ta horoskop je namenjen vam, ki vas zanima kaj vas čaka, kaj je pred vami in kako bo izgledala vaša prihodnost.

Seveda gre bolj za splošne usmeritve, ki jih je dobro poslušat in spremljat dogajanje. Vaše življenje je pomembno, vaša prihodnost tudi. Za vsak mesec posebej lahko spremljate horoskop za Leva. Poslušate lahko stare horoskope ali pa tistega najbolj svežega kar bi bilo seveda najbolj logično.

Zakaj poslušat mesečni horoskop Lev

Mesečni horoskop je dobro poslušati zato, ker lahko dobite usmeritve, ker ste opozorjeni na težave, obenem pa opozorjeni tudi na priložnosti, ki se vam ponujajo. Slišite lahko kaj se bo dogajalo na ljubezenskem področju, na službenem področju, področju denarja, osebne sreče in še kaj drugega se bo lahko našlo v napovedi za tekoči mesec.

In ne pozabite: ponujam vam poceni vedeževanje preko telefona in sms vedeževanje

Horoskop Lev po mesecih

Mesečni horoskop Lev za maj 2021

Mesečni horoskop Lev za april 2021

Mesečni horoskop Lev za marec 2021

Mesečni horoskop Lev za februar 2021

Mesečni horoskop Lev za januar 2021

Značilnosti zodiakalnega znamenja Lev

Lev je rojen vodja- Zaupa sebi, ima karizmo, zna biti zelo dominanten. Rad ima življenje in se oblaga z vsemi stvarmi, ki ga naredijo zadovoljnega. Seveda to svoje imetje na nek način posuljuje tudi drugim, ga kaže in želi, da bi tudi drugi bili del njegovega kraljestva. Levu ego neprestano raste. In to je pravzarav edina težaba, ki jo Lev pravzaprav ima.

Kadar Lev postane navezan na nekaj in to ne izpusti postane lahka tarča za vse tiste, ki bi ga radi potegnili iz pedistala, ki si ga je sam izgradil skozi čas.

Lev v seksu in intimi

Kadar Lev ljubi, ljubi s srcem in telesom. Je iskren, srce nosi na pladnju, do dvojega izbranca ali izbranke je zelo pozoren in radodaren. Težava nastane, ko želi lev nadvladovati partnerja in ko mu želi vsiliti njegovo voljo, ker se mu zdi, da je način, ki ga on počne, tako v ljubezni kot v seksu, tisto edino pravo, edini pravi način.

Lev v prijateljstvu

Lev je dober prijatelj in okoli sebe ima veliko prijateljev. Rad pomaga drugim, v zameno pa pričakuje, da ga bodo prijatelji občudovali v temu kar ima in kako izgleda. Drugim daje občutek vrednosti pa vendar ne more brez tega, da občutka vrednosti ne bi tudi dobijal nazaj. Zato se zna zgoditi, da bo Lev sam delal selekcijo s kom se bo pogovarjal in kaj se bo pogovarjal.

Lev v denarju in karijeri

Lev je vedno zaseden, vedno v neki akciji, vedno optimističen, vse želijo narediti da je okej, da je ravno prav, da ima svoj smisel in da je povezano v celoto. Lev se v zelo dobri meri obnese če dela sam oziroma da je sam svoj šef. Leva najdemo tudi med umetniki, med vodilnimi v podjetjih, tudi v politiki jih je veliko. Lev se vedno poricva naprej, vedno želi doseči več, blesteti bolj kot ostali.

Horoskop Lev po mesecih vam lahko poda uvid v mesečno dogajanje za zodiakalno znamenje Lev. Če ste vi Lev ali Levinja, potem vabljeni. Ti horoskopi za ovna so za vas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *