Horoskop Bik po mesecih

By | 30/04/2021
horoskop bik slika

Tukaj lahko poslušate mesečni horoskop Bik po mesecih. Ta horoskop je namenjen vam, ki vas zanima kaj vas čaka, kaj je pred vami in kako bo izgledala vaša prihodnost.

Seveda gre bolj za splošne usmeritve, ki jih je dobro poslušat in spremljat dogajanje. Vaše življenje je pomembno, vaša prihodnost tudi. Za vsak mesec posebej lahko spremljate horoskop za Bika. Poslušate lahko stare horoskope ali pa tistega najbolj svežega kar bi bilo seveda najbolj logično.

Zakaj poslušat mesečni horoskop Bik

Mesečni horoskop je dobro poslušati zato, ker lahko dobite usmeritve, ker ste opozorjeni na težave, obenem pa opozorjeni tudi na priložnosti, ki se vam ponujajo. Slišite lahko kaj se bo dogajalo na ljubezenskem področju, na službenem področju, področju denarja, osebne sreče in še kaj drugega se bo lahko našlo v napovedi za tekoči mesec.

In ne pozabite: ponujam vam poceni vedeževanje preko telefona in sms vedeževanje

Horoskop Bik po mesecih

Mesečni horoskop Bik za maj 2021

Mesečni horoskop Bik za april 2021

Mesečni horoskop Bik za marec 2021

Mesečni horoskop Bik za februar 2021

Mesečni horoskop Bik za januar 2021

Značilnosti zodiakalnega znamenja Bik

Bik je praktičen in prizemljen. To je zodiakalno znamenje dobre žetve in bogato obdarjene narave. Bik vedno gleda na vse zadeve zelo prizemljeno. Z lahkoto počne vse kar je v povezavi z zemljo in obiljem. Stabilnost mu je najpomembnejša. Zavezan je svojim ciljem zato rine v smeri doseganja ciljev in jih na koncu tudi doseže.

Bik ne mara nenadnih sprememb, komplikacij, negotovosti in umetnih stvari okoli sebe (recimo plastike).

Bik v seksu in intimi

Za imeti Bika v postelji in v intimi boste morali imeti veliko potrpljenja. Bik je zelo senzualen, očarljiv, vendar pa potrebuje veliko časa, da se nastavi v smeri intime. Vedno ima svoja čustva pod kontrolo, zelo je počasen, vse je treba preverjat desetkrat.

Bik v prijateljstvu

Bik vedno pomaga prijateljem in jim je lojalen. Vendar pa preden pride do prijateljstva z nekom zna pretečti veliko časa. Kadar pa Bik z nekom izgradi zaupen odnos, ko zaupa nekomu, ta potem postane njegov prijatelj in to prijateljstvo lahko traja celo življenje. In če pogledamo družino Bika bi se lahko reklo, da veljajo isti principi. Dodat je reba tudi to, da ima rad rutine, navade in darovanje ob vsaki priložnosti.

Bik v denarju in karijeri

Bik se zaveda, da se le s trdim delom doseže cilje in posledično pride do denarja. Bik trdo dela da bi potem lahko lepo užival. Ko se Bik osredotoči na določen projekt, za zapelje do konca pa naj stane karkoli. Naloga Bika je pravzaprav neko stvar, ki je lahko le teoretično postavljena na papirju, speljat v realizacijo in stabilnost delovanja.

V denarju se dobro organizira, je šparoven, je odgovoren in zato se ni za bat da Bik za slaba obdobja ne bi imel pripravljenega denarja nekje na strani.

Horoskop Bik po mesecih vam lahko poda uvid v mesečno dogajanje za zodiakalno znamenje Bik. Če ste vi Bik ali Bikica, potem vabljeni. Ti horoskopi za bika so za vas.