Horoskop Oven po mesecih

By | 29/04/2021
horoskop oven slika

Tukaj lahko poslušate mesečni horoskop Oven po mesecih. Ta horoskop je namenjen vam, ki vas zanima kaj vas čaka, kaj je pred vami in kako bo izgledala vaša prihodnost.

Seveda gre bolj za splošne usmeritve, ki jih je dobro poslušat in spremljat dogajanje. Vaše življenje je pomembno, vaša prihodnost tudi. Za vsak mesec posebej lahko spremljate horoskop za Ovna. Poslušate lahko stare horoskope ali pa tistega najbolj svežega kar bi bilo seveda najbolj logično.

Zakaj poslušat mesečni horoskop Oven

Mesečni horoskop je dobro poslušati zato, ker lahko dobite usmeritve, ker ste opozorjeni na težave, obenem pa opozorjeni tudi na priložnosti, ki se vam ponujajo. Slišite lahko kaj se bo dogajalo na ljubezenskem področju, na službenem področju, področju denarja, osebne sreče in še kaj drugega se bo lahko našlo v napovedi za tekoči mesec.

In ne pozabite: ponujam vam poceni vedeževanje preko telefona in sms vedeževanje

Horoskop Oven po mesecih

Mesečni horoskop Oven za maj 2021

Mesečni horoskop Oven za april 2021

Mesečni horoskop Oven za marec 2021

Mesečni horoskop Oven za februar 2021

Mesečni horoskop Oven za januar 2021

Značilnosti zodiakalnega znamenja Oven

Oven je vedno znak nečesa novega, nečesa čarobnega, ne pa nujno tudi nečesa lepega za vse okoli Ovna in Ovnice. Oven je dinamičen, hiter, tekmovalen, zelo dobro se organizira in vedno rine z glavo skozi zid. Uspešen ali neuspešen pri temu dogajanju se iz tega vedno nekaj nauči.

Oven je vedno pripravljen postati heroj dneva.

Oven v seksu in intimi

Zna biti zelo iniciativen, pri čustvih pretirava, nekako ne najde ravnovesja. Je strasten ljubimec in po drugi strani tudi odvisen ljubimec od vsega strastnega in dobrega.

Oven v prijateljstvu

Ker ima Oven zelo aktivno socialno življenje, je vedno v stiku z vsemi, ki imajo zanj pet minut časa. Oven v prijateljstvo pridrvi in se dogaja. Do prijateljev je direkten, komunikativen, iskren, a po drugi strani tudi preveč hiter in preveč pdrezav. V bistvu ga je Ovna kot prijatelja težko peljati. A tisti, ki ga pelje, je lahko s tem prijateljstvom zelo zadovoljen.

Oven v denarju in karijeri

To je področje v katerem se Oven počuti najbolj realiziranega. Povsod je prvi, povsod žari in povsod ga je tudi ko se gleda skozi finance. Denar ima, zna ga narediti, tudi vsako težavo iz tega področja zna brilijantno rešiti. Denar zna šparat, to ja, pa vendar ga njegove želje odnesejo predaleč, finančno gledano seveda.

Horoskop Oven po mesecih vam lahko poda uvid v mesečno dogajanje za zodiakalno znamenje Oven. Če ste vi Oven ali Ovnica, potem vabljeni. Ti horoskopi za ovna so za vas.